سیم آرماتوربندی و قالب بندی
آرماتوربندی اصلیترین قسمت یک پروژه ساختمانی است که طی انجام آن میلگرد و آرماتورهای مختلفی طبق دستور مهندسین در بتن جایگذاری میشود. این کار به استحکام و مقاومت کششی سازه کمک میکند. این مفتول فولادی در ضخامتهای مختلفی تولید و عرضه میشود که مهمترین ویژگی آن انعطافپذیری بالا و جوشپذیری است. در این مقاله قصد داریم انواع سیم مفتول آرماتوربندی و قیمت آن را مورد بررسی قرار دهیم.
انواع سیم مفتول آرماتوربندی و قالب بندی
سیم مفتول آرماتوربندی و قالب بندی بر اساس ضخامت، به انواع مختلفی تقسیم میشود. در ادامه انواع آن را به صورت مختصر بیان میکنیم.
· سیم آرماتوربندی: این سیم مفتولها ضخامتی حدود 1.2 تا 1.5 میلیمتر دارند و بیشترین کاربرد آنها در آرماتوربندی است. سیم آرماتوربندی بعد تولید به شکل کلاف حاصل شده و وزن آن حدود ۳۰ کیلو گرم است. هنگام استفاده سیم را به مقدار لازم با قیچی یا ابزارهای مختلف برش دهید. وزن این محصول اهمیت بالایی زیرا، مقاومت خوبی داشته و جزئی از وزن سازه محسوب میشود همچنین در قیمتگذاری، معیار نهایی را اعلام میکند. معمولا برای تولید گالوانیزاسیون و مفتولهای ضد اکسید از ضخامت ۱.۲ میلیمتری استفاده میکنند.
· سیم قالببندی: این سیمها ضخامتی حدود ۲.۵ میلی متر دارند و بیشترین کاربردشان در تیرها، فونداسیون و ستون است. سیم قالببندی به شکل کلاف پیچیده و در وزنهای ۳۰ کیلو گرمی به فروش میرسد. وزن این سیمها نسبت به نمونه قبلی بیشتر بوده پس قیمت آن نیز بالا است.
· سیم مفتول پخته: این مفتول با نام سیم نجاری نیز شناخته میشود که ضخامت آن حدود ۳ میلیمتر است. پس نسبت به دو نمونه قبلی ضخیمتر بوده و هم قیمت بالایی دارد. این مفتول در مشبندی، فونداسیون، مستحکمسازی قسمتی از سازه و... کاربرد دارد. مفتول پخته به صورت کلاف و در وزنهای ۵۰ کیلوگرمی تولید و از طریق بازار و فروشگاه مرجع مفتول دات آی آر به فروش میرسد.
قیمت سیم آرماتوربندی
سیم آرماتوربندی همانند سایر محصولات دیگر بر اساس یک سری عوامل قیمتگذاری میشود که شامل، نوع مواد اولیه، حمل و نقل، هزینه فرآیندهای تولید، هزینه مدیریت مواد و نگهداری از مواد در انبار، نیرو انسانی، نوع فلز به کار رفته، نرخ تولید، نرخ تورم اقتصادی و.. است.
در کشور ما عوامل اقلیمی و محیطی در میزان تقاضا سیم آرماتوربندی تاثیرگذار بوده و برخی مواقع این عوامل منجر به تغییرات یا افزایش یا کاهش قیمت این مفتول میشود. برای اطلاع از قیمت دقیق سیم آرماتوربندی وارد سایت مفتول دات آی آر شوید تا آخرین قیمت فروشندگان مطرح را مشاهده نمایید.
قیمت سیم قالببندی
سیمهای قالببندی از میلگردهای ظریفی با جنس مفتول سیاه ساخته میشوند. قابلیت انعطافمذیری این محصول باعث شده در ساختمانسازی و اجرای بتن مهمترین محصول شمرده شود. از این سیمها در صنایع چوبی، نجاری و ساختمان سازی به فراوانی استفاده میشود.
فاکتورهای مهمی در قیمت سیم قالببندی دخیل است که میتوان به جنس مفتول، ابعاد و طول، قطر و... اشاره کرد. لازم به ذکر است بدانید اگر قطر سیم مفتول زیاد باشد، وزن بالا رفته و قیمت نهایی آن افزایش پیدا میکند. طول و اندازه سیم مفتول قالببندی هم با افزایش طول، قیمت نیز بالا میرود. سیم قالببندی و سیم آرماتوربندی از جمله محصولات پرکاربرد در صنعت است.
قیمت سیم مفتول پخته
معمولا هنگام خرید هر محصول، قیمت یک مسئله مهمی محسوب میشود. سیم مفتول پخته در بازار با نامهای مفتول آنیل شده، مفتول آرماتوربندی، مفتول پخته، مفتول اتصال و مفتول سیم نرم گفته میشود. قیمت سیم مفتول پخته بر اساس ضخامت محاسبه میشود.
این مفتولها سایزهای مختلفی دارو که هر کدام در موارد خاصی استفاده میشود. به طور کلی قیمت این مفتول با توجه به متراژ، نوع مفتول، آنالیز استفاده شده در تولید مفتول، قطر آن بستگی دارد. چنانچه قصد خرید مفتول پخته را دارید، از میان تنوع بالای فروشندگان در سایت مفتول دات آی آر خرید خود را به یک تجربه ساده و لذتبخش تبدیل کنید.
خرید سیم آرماتوربندی و قالب بندی
مفتول دات آی آر بزرگترین مرجع تخصصی خرید و فروش انواع مفتول است و این امکان را برای شما عزیزان فراهم کرده تا بتوانید تمامی ارائه دهندگان سیم آرماتوربندی و قالب بندی را در یک نگاه مقایسه کرده و محصولات مورد نیاز خود را با بهترین قیمت تهیه نمایید.